Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

„Cineplexx Promenada“ спремио је осмомартовски поклон за даме у режији Педра Алмодовара

Ново остварење славног Шпанца Педра Алмодовара „Паралелне мајке“ специјално ће бити приказано у биоскопу „Cineplexx Promenada“ поводом Дана жена, 8. марта од 20 часова.
Фото: Cineplex bioskopi

Улазнице су продаји на благајнама биоскопа и путем апликације CineplexxRS.

Све даме које посете биоскоп Цинеплеxx Променада у уторак 8. марта, добиће слатки поклон изненађења и поклон цвећаре ,,Виридис“ док ће на специјалној пројекцији филма ,“Паралелне мајке“ најсрећније даме добити поклон партнера ,“Балон букет“.

Филм нам доноси нам причу о двема женама потпуно различите позадине које, у специфичним околностима, доносе на свет девојчице. Јанис, старија од њих, коју игра Пенелопе Круз, срећна је што је остала у другом стању, док је млађа Ана, у чијој је улози Милена Смит, уплашена адолесценткиња пуна кајања.

Обе су слободне, обе треба да се породе у истој болници, а у тренуцима пре него што роде своје ћерке оне се зближавају, а веза која при томе настаје заувек ће променити њихове животе. Вариетy је описао ово остварење као „интензивну драму“, која нам представља несавршене новопечене мајке и њихову децу.

С „Паралелним мајкама“ Алмодовар се враћа у женски универзум, у мајчинство, у породицу, причом о важности предака и потомака. О неизбежној присутности сећања.

У филму играју још: Роси де Палма, Аитана Сначез-Гихон, Израел Елахалде, Ђулијета Серано, Данијела Сантијао и други.

“Gradske info” i “Cineplexx” vam poklanjaju dve karte za film “Betmen”

Преузмите андроид апликацију.