Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Четири лака начина да креирате свечани изглед за дочек уз помоћ „basic“ одеће

За дочек Нове године, навикли смо да облачимо светлуцаве хаљине, сјајан накит, високе потпетице.
Фото: Pexels/Olia Danilevich

Углавном током припреме за новогодишње забаве и журке купујемо велики број одевних комада и аксесоара које су затим потпуно бескорисни током године. Међутим, можете креирати елегантан изглед за свечану ноћ на основу басиц ствари које вероватно већ имате у својој гардероби.

Бела кошуља

Класична бела кошуља је достојна Оскара (сетите се легендарног стајлинга Шерон Стоун), да не спомињемо обичну новогодишњу журку. Да бисте трансформисали кошуљу из канцеларијске униформе у свечану одећу, комбинујте је са тренди сукњом.

То може бити мини, украшена кристалима и шљокицама или макси сукња од свиле. Друга опција је да носите корсет преко кошуље: створиће прелепу силуету и дати стајлингу посебну софистицираност.

Одело са панталонама

Изузетно једноставан (и потпуно бесплатан!) начин да канцеларијско одело претворите у заводљиву и невероватно елегантну новогодишњу одећу јесте да носите сако на голом телу. Употпуните изглед ципелама са високом потпетицом (повољно ће продужити ноге) и било којим украсом око врата: на пример, низом бисера или огрлицом од крупних кристала.

Фармерке

Да, фармерке такође могу постати основа свечане одеће – само изаберите елегантан топ за њих. То може бити светлуцави топ са танким бретелама, провидна блуза или сатенска кошуља. Не заборавите на тренди шминку са шљокицама – и идите на забаву. Аутфит ће бити не само леп, већ и веома удобан.

Бела мајица

Можда је најнеочекиванија ствар на овој листи памучна бела мајица: обично је не сматрамо празничном одећом. Ипак, као што је Ирина Шајк недавно показала на свом примеру, једноставна макси сукња и одговарајуће рукавице довољне су да се мајица претвори у елегантну одећу. Све генијално је једноставно!

Četiri postupka koje odaju lažove: Ako obratite pažnju na sledeće stvari sve maske će pasti

Преузмите андроид апликацију.