Почетна > Свет
Свет

Чарлс и Вилијам без коментара у првом појављивању од изласка Харијеве књиге

Британски краљ Чарлс и принц Вилијам данас су се први пут појавили у јавности од изласка мемоара принца Харија и интервјуа у којима је изнео низ оптужби против њих и других чланова краљевске породице.
Фото: Танјуг/Zac Goodwin/PA via AP

Краљ Чарлс дан је проводио у ћаскању са знатижељницима у једном селу у Шкотској, али није коментарисао недавне бурне догађаје, преноси Ројтерс.

Додаје се да су исто данас, насмејани Вилијам и његова супруга Кејт, коју Хари такође критикује у својој књизи, имали своје прво појављивање од објављивања мемоара, у болници у северној Енглеској, али ни они нису јавно спомињали ништа у вези са Харијевим мемоарима.

То важи и за Бакингемску палату и било кога од чланова краљевске породице.

У својој књизи под називом „Спер“, Хари поред осталог открива да је молио оца да не ожени другу жену Камилу, сада краљицу, као и бројне друге ситуације, укључујући и ону када га је старији брат и престолонаследник Вилијам оборио током жестоке свађе.

Истиче се да је Хари такође користио интервјуе да појача своје тврдње како су неки чланови краљевске породице, укључујући Камилу и Вилијама, преко сарадника утицали да у таблоидима процуре штетне приче о њему или његовој супрузи Меган.

Издавач “Спера” навео је да је та књига имала највећу продају у првом дану када је реч о публицистичким делима, а објављена је у више од 1,4 милиона продатих примерака у Британији, Сједињеним државама и Канади. Речено је да се књига и даље штампа како би била задовољена огромна потражња.

Premijer Novog Južnog Velsa nosio nacističku uniformu na svom 21. rođendanu

Преузмите андроид апликацију.