Почетна > Нови Сад

Нови Сад Фудбал

Царевић и Николић остају у Војводини, нова лица у стручном штабу

Фудбалски клуб Војводина јуче је продужио уговоре са својим фудбалерима Урошем Николићем и Лазаром Царевићем.
Фото: ФК Војводина

Урош Николић је у Војводину дошао прошлог лета као слободан играч, а прошле сезоне је на 28 утакмица постигао осам голова и остварио три асистенције. Он је продужио уговор до јуна 2026. године.

Лазар Царевић је у Војводину дошао такође прошлог лета из Барселоне и ове сезоне је био стандардан на голу „старе даме“, бранивши на укупно 36 утакмица. Попут Уроша Николића, и он је продужио уговор до јуна 2026. године.

Први професионални уговор са Војводином на период од две године данас је потписао и млади голман из омладинске школе „Илија Пантелић“ Урош Јаковљевић, који ће наредну сезону провести на позајмици у екипи Радничког из Сремске Митровице.

Такође, уговоре са Војводином данас су потписали бивши првотимци „старе даме“ Саво Павићевић и Бојан Незири, који ће убудуће радити као помоћни тренери у првом тиму црвено-белих.

Осим њих, Радослав Батак ће као помоћника у наредној сезони задржати Милана Степанова, док ће Душан Бајић и Никола Ковачевић поново бити укључени у рад омладинске школе „Илија Пантелић“.

Са друге стране, из омладинске школе је у први тим пребачен кондициони тренер Лука Миљевић, који је данас такође потписао нови уговор са клубом, те ће у предстојећој сезони, заједно са досадашњим кондиционим тренером Александром Јованчевићем, бринути о физичкој спреми Вошиних првотимаца.

Abasov obezbedio medalju na Evropskim igrama i izborio nastup na OI u Parizu

Преузмите андроид апликацију.