Почетна > Србија
Србија

Брнабић: Одбранили смо живот Вучића, борба је у континуитету

Основни циљ смо испунили јер смо одбранили живот председника Александра Вучића и његове породице и не верујем да су Радоје Звицер и Никола Вушовић сами, јер ко зна ко је ту још све, рекла је данас премијерка Ана Брнабић.
фото: Танјуг/Сава Радовановић

Она је током гостовања на ТВ Прва рекла да је после основног циља да се сачувају животи, други циљ привођење правди тих људи.

„Да би их правоснажно осудили и затворили, потребни су неупитни докази. Морали смо да обезбедимо да буду у потпуности чврсти да не падну ни на једном суду“, рекла је премијерка.

Брнабић је казала да је имала сазнања о планирању убистава и о томе причала и раније.

Додала је да је то група медија и група аналитичара, за које је рекла да су плаћени од стране српских тајкуна, извргавала руглу.

„То је додатно отварало простор да се тако нешто интензивира, и било додатно неодговорно. Да ли можемо сада да чујемо макар једно извини, да покажу да су одговрни за изговорену реч“, рекла је премијерка.

Она се од срца захвалила припадницима наших служби безбедности јер су успесно заштитли председника и његову породицу.

„На жалост морам да кажем да опасност по живот председника није прошла. Налогодавци су на слободи, и ван домашаја служби“, рекла је Брнабић.

Оценила је да, ко год жели да дестабилизује Србију и врати је у прошлост, сматра да је за то најлакша опција да ради о глави Вучићу.

„Срамота је кад неко пита зашто ништа нисмо учинили а имали смо информације – па учинили смо. Сачували смо живот Вучићу и његовој породици. То је континуирана борба“, рекла је премијерка.

Оценила је да неки медији и политичари, од којих неки и у парламенту, функционишу као адвокати најгорих криминалаца, клана Беливук-Миљковић и других.

„Страшно и скандалозно што на то гледају политички“, рекла је Брнабић.

U Novom Pazaru glasanje bez problema na 67 biračkih mesta

Преузмите андроид апликацију.