Почетна > Србија
Србија

Брнабић: Не знам да ли ће бити избора у Београду, опозиција се утишала

Повереница за Београд Српске напредне странке Ана Брнабић, изјавила је данас да не зна да ли ће и када бити београдских избора, додајући да се опозиција по том питању утишала.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

„Александар Вучић је рекао да уколико опозиција жели изборе да ћемо их имати. СНС никада не бежи од избора и тестирања да ли смо добро радили, као ни од воље грађана и тога шта имају да нам кажу. Али од када је то рекао опозиција се утишала“, рекла је Брнабић новинарима приликом посете Општинском одбору СНС у Сурчину.

Додала је да опозиција претерно не тражи изборе и истакла да је њена посета Сурчину део редовних активности, а не неке предизборне кампање.

„Ми ово радимо сваког дана и још је важније да људи нас виде ван кампање, јер онда схватају да то није борба за власт већ начин живота у коме се ради у интересу грађана“, казала је Брнабић.

Додала је да је у Сурчину како би разговарала са члановима и симпатизерима о свим грађанима о важни пројектима у тој општини.

„У Сурчину ове године крећемо да градимо национални стадион, а они који то критикују не разумеју да је то инвестициони пројекат, који ће од Сурчина направити својеврсни центар који ће привући додатне инвестиције“, рекла је Брнабић.

Додала је да ће тај пројекат у сваком смислу унапредити Сурчин и квалитет живота у овој општини и повећати вредност некретнина.

Брнабић је навела да је изузетно важан пројекат завршетак деонице аутопута Милош Велики, Сурчин – Нови Београд , као и изградња петље у Јакову.

Како је истакла за њу је важан посебно завршетак фискултурне сале у Добановцима која би, како је најавила, требало да буде готова до краја априла.

Брнабић је најавила и завршетак изградње два вртића у Сурчину, а као важно је истакла одвајање Дома Здравља Земун и Сурчина, чиме су грађани ове општине добили бољи квалитет здравствене заштите.

„У разговору са грађанима видећемо шта је још то што је потребно Сурчину“, казала је Брнабић.

Brnabić: Vučić u Briselu uspeo da očuva srpske nacionalne interese

Преузмите андроид апликацију.