Почетна > Србија
Србија

Брига за безбедност грађана

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин одржао је данас састанак са руководиоцима Министарства унутрашњих послова и Безбедносно-информативне агенције на коме је разматрана актуелна безбедносна ситуација.
безбедност
Фото: Танјуг/Министарство одбране и војска Србије

„Безбедност и сигурност обичног човека је приоритет ове државе. Приоритет председника Србије Александра Вучића, приоритет мог рада као министра унутрашњих послова. Наше безбедносне службе марљивим и координисаним радом настављају бескомпромисну и упорну борбу за још већу безбедност. Као и  сигурност обичног човека, а посебно наше омладине и деце“.

“ С обзиром на то да се у летњем периоду на нивоу читаве Србије одржавају бројне манифестације и активности. Које подразумевају присуство великог броја људи сконцентрисаних на једном отвореном простору и с обзиром на то да велики број људи из иностранства долази у Србију. Припадници МУП-а су по мом наређењу у овим летњим месецима додатно ангажовани и заиста чине све да се стабилан јавни ред и мир очува. Да све манифестације и догађаји прођу без инцидента. Да посетиоци манифестација буду сигурни и безбедни. Исто тако изузетно водимо рачуна да се свакодневни живот грађана ни на који начин не поремети“, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је да су наше службе безбедности знатно опремљеније у односу на пређашњи периоди. Захвалио се председнику Републике Србије Александру Вучићу на разумевању и подршци.

Brnabić danas s direktorom Fondacije Konrad Adenauer

 

 

Преузмите андроид апликацију.