Почетна > Србија
Србија

Бранка Зарић добитница награде „Хероји међу нама“

Бранка Зарић, оснивачица групе на Фејсбуку „Буди хуман-хуманитарне лицитације“, једна је од победника конкурса „Хероји међу нама“ која је, заједно са још осам лауреата, понела ласкаву титулу хероја 2021. године. Бранка је организатор и великог броја хуманитарних продаја, базара, а њена група је добитник значајног броја награда.
Фото: Хероји међу нама

Бранка, коју су на конкурс пријавиле њене сараднице, истакла је да, упркос великом труду, раду и залагању, није очекивала да ће бити једна од добитника.

Подсетимо, Бранка је оснивач фејсбук групе „Буди хуман-хуманитарне лицитације“, на којој чланови продају и купују различите ствари – гардеробу, обућу, парфеме – преко лицитације, након чега новац буде уплаћен фондацији „Буди хуман“ и пролеђен особама којима је потребан. Група броји преко 300.000 чланова.

Као што и приличи херојима, Бранка је скромна и великодушна особа, која је фејсбук хуманитарну лицитацију покренула да би помогла другима и потврдила да је нечије мало некоме много значи. Показала је да има велико срце што доказује велики број лицитација и прикупљених средстава.

Solarni park snage 80 MW gradiće se u Sajanu kod Kikinde

 

Преузмите андроид апликацију.