Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Борјан потврдио да није више први голман Звезде: Нисам ово заслужио

Голман фудбалског клуба Црвена звезда Милан Борјан изјавио је да је разочаран одлуком новог тренера Барака Бахара, који је капитену „црвено-белих“ саопштио да га види као резерву у наредној сезони, преносе београдски медији.
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

Борјан је потврдио да је разговарао са израелским стручњаком.

„Упознао сам тренера Бахара у Београду и лепо смо се испричали. Кад сам дошао у Париз, нови тренер ме је позвао и саопштио ми да нисам више први голман и да не рачуна на мене. Телефонским путем. Искрено, јако ми је тешко и јако сам повређен, јер нисам заслужио да ме тренер који је два дана у клубу позове и саопшти такву информацију. Просто мислим да је требало да будем испоштован на начин који доликује некоме ко је шест година живота дао Црвеној звезди“, рекао је Борјан за „Спортски журнал“.

Он је истакао да жели да остане у Црвеној звезди до краја уговора.

„Сада ми је врућа глава и јако сам повређен и тужан, не желим да кажем нешто што није на месту. Нека о мени причају моји резултати и шест година титула, ‘дуплих круна’, спортских и надљудских напора. Време је увек најбољи показатељ. У сваком случају, ја сам Звездин војник, имам уговор до 2026. године. Моје срце куца за моју Црвену звезду и то нико не може да ми одузме“, закључио је Борјан.

Murinjo: Nismo zaslužili da izgubimo od Sevilje, kao da nam je sudio Španac

Преузмите андроид апликацију.