Почетна > Србија
Србија

Боља проходност путева након престанка падавина

Престанак падавина и повољније временске прилике у односу на претходне дане допринеће бољој проходности путева, поручује Ауто-мото савез Србије.
У нижим пределима коловози су местимично влажни, у планинским пределима централне, западне, источне и југоисточне Србије снега има у расквашеном стању.
путева
Фото: Pixabay/Sauerlaender

На обилазници око Београда од Батајнице до петље Авала саобраћај се сада одвија у пуном профилу аутопута пуштањем у саобраћај моста преко реке Саве код Остружнице.

Изградња низводног моста и рехабилитација старе узводне конструкције сада доприноси функционалности.Као и безбедности и удобности свих учесника у саобраћају.

Продужавају се до 15. фебруара радови на уређењу банкина и тротоара, на деоници Мерошина – Прокупље. Радови се изводе под саобраћајем уз повремено заузеће једне саобраћајне траке и регулисано је ручно (махачима).

На делу пута од Сопота до Пирота обустављен је саобраћај због санације пруге услед претходног превртања вагона.

Алтернативни путни правац је од Сопотске петље до Пирота.

Према последњим информацијама добијеним од Путева Србије нема задржавања на наплатним станицама на аутопутевима.

Према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17 и 15 часова на путничким терминалима граничних прелаза нема дужих задржавања возила.

На теретним терминалима возила чекају 240 минута на Келебији и Шиду и Бездану, 180 на Хоргошу, 120 на Батровцима и 60 минута на прелазу Градина.

На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања.

U Srbiji sutra hladnije sa snegom i kišom, do pet stepeni

 

Преузмите андроид апликацију.