Почетна > Нови Сад
Актуелно Нови Сад

Богат програм за наредну недељу у КЦНС

Наредне недеље у Културном центру Новог Сада реализоваће се следећи програми:
Фото: КЦНС

Изложба скулптура „Карипски санˮ Александра Аџића Аџе биће отворена у понедељак 4. јула у 18.00 часова, у Ликовном салону Културног центра Новог Сада, и моћи ће да се погледа до 18. јула. Више информација на линку.

Изложба графика Иване Јанковић биће отворена у понедељак 4. јула у 20.00 часова у Малом ликовном салону и моћи ће да се погледа до 18. јула. Више информација на линку.

У оквиру музичког програма Културног центра Новог Сада у недељу, 10. јула 2022. године, биће уприличен концерт руских и италијанских романси. Догађај ће бити одржан у Свечаној сали Градске куће с почетком у 19 часова. Више информација на линку.

Промоција књиге Елиезера Папе „НЕСАБРАНЕ ПРИЧЕ и још несабраније мисли и цртице, а о десетерцу да се и не говори“ биће одржана у понедељак, 4. јула у 19.00 часова, у клубу „Трибина младих“ Културног центра Новог Сада. Поред аутора књиге – Елиезера Папе, на промоцији ће говорити Зоран Ђерић, Ненад Шапоња и Гордана Тодорић. Више информација на линку.

Предавање Мухарема Баздуља на тему „Mитар Mилошевић: Kраљ поноћи, просјак зореˮ можете погледати 6. јула у 21.00 час на нашем Јутјуб каналу. Више информација на линку.

Nikad jači i luđi prvi dan Blokstok festivala (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке