Почетна > Нови Сад > Актуелно

Актуелно Нови Сад

Богат програм у Хали 6 – новом простору за културу и уметност

Лету штуке, Мортал Комбат, Међународни фестивал студената „Smart“, Ђорђе Миљеновић обележиће прву половину новембра у Хали 6 Новосадског сајма – новом центру за културу у Новом Саду.
Фото: Green Love

Као пример јавне институције која подржава културу, Новосадски сајам, свим љубитељима уметности, наменио је нови простор где ће имати прилику да уживају у разноврсном програму попут концерата, фестивала, представе, радионице.

Након октобарског Green Love фестивала који је свечано означио почетак рада новог центра за културу, одмах су почела да се нижу велика музичка имена домаће уметничке сцене. За викенд, Новосађани су слушали репере „Fox&Surreal“, а имали су прилике да уживају и у популарној „Драги Браво“ журци.

У петак, 5. новембра, наступиће легендарна босанскохерцеговачка група предвођена фронтменом и истакнутим аутором Дином Шараном „Лету штуке“, а одмах сутрадан, 6. новембра публика ће слушати београдски панк/метал састав „Мортал Комбат“.

Други викенд новембра, 12. и 13, резервисан је за први Међународни фестивал студената „Smart“, који је замишљен као модерна манифестација на којој ће студенти имати прилику да се упознају са радом компанија које ће представити своју радну делатност кроз презентације и на тај начин отворити своја врата будућим надама.

Фото: Green Love

Такође, биће уприличен и музички програм – студенти ће слушати Бијело дугме tribute бенд, а ђускаће и на Радио AS журци.

Деветнаести новембарски дан, биће резервисан за Ђорђа Миљеновића, вишеструког инструменталисту и композитора и Халу 6.

Како организатори најављују, у наредном периоду, сви заинтересовани добиће прилику да реализују концерте и друге врсте манифестација.

Комплетан програм овог новог места за уметности и културу можете пронаћи на Фејсбук страници КЦ Хала 6, као и Инстаграм профилу – Културни центар Хала 6, док улазнице можете купити путем Gigstix продајних места.

Организатори моле све посетиоце да се, ради очувања здравља и лепшег и квалитетнијег уживања у културним садржајима, придржавају свих мера.

Посетиоци су у обавези да носе заштитне маске на свим догађајима. Организатор задржава право измене одржавања програма и формата догађаја у случају промене епидемиолошких мера.

Đorđe Miljenović 19. novembra u Novom Sadu

 

Преузмите андроид апликацију.