Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Блок у улици Соње Маринковић ускоро са новим осветљењем

Како би унутарблоковски простор оивичен Кејом жртава рације и улицама Максима Горког, Соње Маринковић и Војводе Мишића, добио сјај који заслужује, Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције започела је радове на изградњи јавног осветљења на овом локалитету.
Фото: Угизнс

Двадесет и пет стубова јавног осветљења висине 5 метара са ЛЕД извором светлости, равномерно распоређених дуж дворишта, учиниће да овај мрачни унутарблоковски простор коначно засија, а безбедност становника буде подигнута на виши ниво.

За осветљење спортског терена биће задужена два рефлектора, која ће се наћи на стубовима висине 8 метара, чиме ће се добити могућност рекреације и у вечерњим часовима.

Применом изабраних техничких решења, јавно осветљење, које се константно усавршава применом најсавременијих технологија, формираће посебан визуелни идентитет овог унутарблоковског простора, не само из безбедносног, него и са естетског аспекта.

Фото: Угизнс

Вредност ове инвестиције износи 7.499.450,40 динара, а захваљујући новом функционалном и декоративном јавном осветљењу, ноћна слика осветљеног блока биће у складу са новогодишњом атмосфером јер се завршетак радова очекује током децембра.

Ulica Dositejeva dobija osvetljenje

 

Преузмите андроид апликацију.