Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

“Бјесови“ запалили СКЦНС Фабрику (ВИДЕО)

СКЦНС Фарбика је у склопу своје нове концертне сезоне угостио многа позната имена домаће сцене, међутим, синоћњи концерт био је догађај који ће се сигурно још дуго времена препричавати, јер је музичка група “Бјесови“ оставила посебан утисак на новосадску публику.

Синоћњи догађај окупио је све заљубљенике у стару, познату, музику култног бенда из Горњег Милановца основаног још осамдесетих година.

Иако се постава годинама мењала, двојац који је основао групу чинили су Зоран Маринковић и Горан Марић, а Маринковић и даље пркоси годинама и музичком неукусу, те свира као и првог дана.

Фото: Градске инфо

Овом феноменалном концерту претходила је изложба отворена 31. октобра, која је настала у сарадњи фронтмена музичке групе “Бјесови“ Зорана Маринковића и фотографа Мајкла Бауринга, а која је послужила као одлична увертира у промоцију новог албума групе “Светла, Светлости“ у изадњу СКЦНС Фабрике .

Фото: Градске инфо

Од првог момента када је бенд изашао на бину, па се до последњег тренутка, публика није престала да скаче у ритму њихових најпознатијих хитова.

Иако бисмо још штогод имали рећи о синоћњој атмосфери бојимо се да би речи биле сувишне, а целокупну причу најбоље ће вам испричати наша видео.

Фото: Градске инфо

Izložba Zorana Marinkovića, frontmena grupe „Bjesovi“ u SKCNS Fabrici (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.