Почетна > Србија
Србија

Безбрижно златно доба са „Дунав осигурањем“

Компанија „Дунав осигурање“ учествовала је у манифестацији „Златно доба“ уприличеној поводом обележавања 100 година пензијског система у нашој земљи, коју је 10. фебруара у Палати „Србија“ организовала Влада Републике Србије, а председник Републике Александар Вучић својим присуством и обраћањем указао на бригу државе за старију популацију.
Фото: Дунав осигурање

Том приликом председник Републике посетио је штанд Компаније „Дунав осигурање“ и задржао се у разговору са Бојаном Раичевићем, чланом Извршног одбора „Дунав осигурања“, и Николетом Шуберт, директорком Дирекције за продају животних осигурања.

Фото: Дунав осигурање

„Поред различитих индивидуалних видова осигурања намењених нашим старијим клијентима, „Дунав осигурање“ кроз дугогодишњу пословну сарадњу са око 180 удружења и савеза пензионера широм Србије има закључене колективне полисе животног осигурања којима је осигурано 220.000 пензионера. Клијентима старијег животног доба намењено је и колективно осигурање корисника кредита, осмишљено у циљу заштите финансијске услуге коју користе пензионери. Наиме, у сарадњи с нашим највећим партнером Банком „Поштанском штедионицом“ (БПШ), сви пензионери који су корисници кредита у тој банци аутоматски су осигурани у Дунаву“,  рекла је Николета Шуберт и додала да ту услугу животног осигурања, у последњих пет година сарадње са БПШ, користи више од 450.000 пензионера.

Фото: Дунав осигурање/Урош Ивановић

Догађају у Палати „Србија“ присуствовало је око 300 пензионера, а своје штандове су, поред Компаније „Дунав осигурање“, имали и Фонд ПИО, Републички фонд за здравствено осигурање, ЈП „Пошта Србије“, Банка „Поштанска штедионица“, „Службени гласник“, „Туристичка организација Србије“ и Удружење бања Србије. Уз пригодан програм у коме су учествовали хор „Колибри“ РТС-а и хор пензионера „Сремци“, присутним гостима представљена је пензионерска картица нове генерације и „Водич за пензионере“.

„Дунав осигурање“ се брижљиво стара о свим категоријама становника, те је тако партнер и подршка удружењима и савезима пензионера у спровођењу њихових активности, пројеката и манифестација. Водећи се принципима друштвено одговорног пословања, „Дунав“ је поуздан ослонац Влади Републике Србије у њеној социјално одговорној политици.

„Dunav osiguranje“ podrška merama za veću bezbednosti u saobraćaju

Преузмите андроид апликацију.