Почетна > Нови Сад
Нови Сад Остали спортови

Бесплатна школа бокса и у новосадском клубу „Патриоте“

Боксерски савез Србије и ове године наставља акцију бесплатних школа бокса, покренуту пре неколико година, која је све масовнија и популарнија широм наше земље. Томе се прикључио и Боксерски клуб „Патриоте“ који је за све младе узраста до четрнаест година широм отворио врата Боксерске сале новосадског СПЕНС-а.
Фото: Unsplash/Kenny Eliason

„Сваког дана смо све бројнији захваљујући акцији нашег Боксерског савеза. Тренинге имамо у преподневним и поподневним сатима, а полазницима Олимпијског бокса смо обезбедили адекватан тренерски кадар, опрему и бесплатан лекарски преглед у Заводу за спорт и медицину града Новог Сада док смо им ми као клуб обезбедили мајице са ознаком Олимпијске школе бокса“, каже тренер Боксерског клуба „Патриоте“ Дејан Смиљанић.

Иако су један од наших најмлађих боксерских клубова, „Патриоте“ у својим редовима имају и јуниорског репрезентативца Лазара Радошевића, који ће бранити боје српске заставе на предстојећем европском шампионату крајем септембра у италијанском Монтесилвану.

„Радошевић је у потпуности у систему рада наших репрезентативних селекција, јер је наш Боксерски савез изузетно ангажован на проналажењу најбољих услова за рад и припреме свих репрезентативних погона. Верујемо да ће наш боксер под руководством селектора Небојше Чуровића напредовати и све нас ускоро радовати квалитетним боксом и резултатима“ – закључује тренер популарних „Патриота“ Дејан Смиљанић.

Талентовани Новосађанин је актуелни јуниорски првак Војводине и Србије. Титула најбољег јуниора у категорији до 70 килограма отворила му је и врата репрезентације Србије, са којом ће бранити боје наше земље од 25. септембра до 5. октобра на јуниорском Првенству Европе у Италији.

Šta vas očekuje za vikend u Novom Sadu? (10. i 11. septembar)

 

Преузмите андроид апликацију.