Почетна > Нови Сад
Културна сцена Нови Сад

Бесплатна радионица, „face painting“ и поклон постер на Породичном викенду у Синеплекс Променади

Поводом нових авантура дружине Кикорики, у биоскопу Синеплекс Променада организован је Породични викенд 28. и 29. јануара од 14 до 17 часова.
Фото: Промо

Биоскоп Синеплекс Променада позива све малишане да им се придруже овог викенда, учествују у бесплатним креативним активностима и погледају нови анимирани цртаћ. Карте су у продаји на благајни биоскопа и путем апликације „CineplexRS“!

У суботу, 28. јануара, очекује вас бесплатна креативна радионица, а у недељу, 29. јануара „face painting“.

Вила четкица дружиће се са децом током Породичног викенда, а сви малишани који погледају филм „Кикорики: Већ виђено“ добиће на поклон и оригинални постер из филма.

Неодољива Кикорики дружина враћа нам се у новој, незаборавној породичној авантури “Кикорики: Већ виђено”.

Краш одлучује да свом најбољем пријатељу Барију приреди незаборавну рођенданску забаву. Он ангажује агенцију “Већ виђено”, која својим клијентима организује узбудљиве авантуре на путовањима кроз време. Током ове невероватне пустоловине, Крашово непоштовање правила изазваће катаклизмичну несрећу, услед које ће његови пријатељи бити раштркани у различитим вековима. Да би спасао другаре и безбедно их вратио кући, Краш мора брзином муње да путује кроз прошлост и будућност. Времена је мало, па ће помоћ морати да потражи од свог алтер ега из другог времена.


„Revizor“ stiže u Novi Sad – premijera u Pozorištu mladih 25. januara

Преузмите андроид апликацију.