Почетна > Нови Сад

Актуелно Индекс Нови Сад

Бесплатна припремна настава за упис Хемије и Заштите животне средине на ПМФ-у (ВИДЕО)

Свима онима који желе да упишу Основне академске студије хемије, Основне академске студије биохемије, Интегрисане академске студије наставе хемије и Заштиту животне средине, на ПМФ-у у Новом Саду, доступна је бесплатна припремна настава за полагање пријемног испита из набројаних области.

Припремну наставу држи проф. др Мирјана Радановић са којом смо имали прилику да попричамо, те да нас више упути у свој рад и залагање.

Одржавање бесплатне припремне наставе постало је већ традиционално јер се организује дуже од две деценије, а ове године она се реализује сваке суботе са почетком од 10 часова.

До 4. марта будући студенти моћи ће да присуствују припремној настави везаној за полагање смерова везаних за област хемије, док ће након тог датума почети припремна настава за смер Заштита животне средине.

Сјајна ствар је та што број места није ограничен, те свако ко жели да присуствује припремној настави може да дође. Једино је потребно да се претходно региструје на сајту Департмана.
Фото: Градске инфо

У нашој посети Природно-математичком факултету, поред оних који тек имају жељу да упишу смерове везане за област хемије, наишли смо и на оне који су то већ успели, те од њих чули само речи хвале о припремној настави која им је, како кажу, изузетно помогла при упису факултета.

Градиво које се прелази конципирано је тако да садржи само лекције које ће се налазити на пријемном испиту.

“Из личног искуства могу да кажем да ми је припремна настава много помогла да савладам градиво које ми је било потребно да упишем факултет“, рекао је Срђан Ћаламић, студент друге године основних академских студија хемије.

Pitali smo studente: Zašto ste upisali Prirodno-matematički fakultet? (VIDEO)

 

Преузмите андроид апликацију.