Почетна > Нови Сад

Нови Сад Урбани Нови Сад

Април на Новосадском сајму: „Леб и сол“, „Атомско склониште“ и „Baseline DJ“

Еминентни македонски рок џез састав „Леб и сол“, ветерани рок сцене „Атомско склониште“, као и обележавање пунолетства „Baseline DJ“ организације свечано ће означити наставка рада Културног центра – Хала 2 на Новосадском сајму.
Фото: Никола Ђаковић

Публика ће слушати две легендарне групе које су својом музиком исписале историју популарне музике на овим просторима.

У обновљеном амбијенту, Хала 2 ће обухватити бројне концерте, перформансе, и друге културне програме те допринети подизању капацитета културне сцене града, у години када је Нови Сад Европска престоница културе.

Ново место за музичке и културне садржаје, понудиће публици разноврстан програм па ће тако месец април бити у знаку јубилеја.

Првог дана априла, и није шала, одличну атмосферу направиће једна од најпопуларнијих састава на подручју бивше Југославије „Леб и сол“.
Фото: Промо

Наступиће у саставу: Богдан Арсовски, Коки Димушевски, Срђан Дункић и Димитар Божиков те ће свечано најавити поновно отварање омиљеног места Новосађана.

Хитови попут „Чувам ноћ од будних“, „Калабалак“, „Бистра вода“, „Чукни во дрво“ ориће се се 1. априла Халом 2 Новосадског сајма.

Дан након наступа групе Леб и сол, 2. априла, славићемо јублеј – 18 година од оснивања „Baseline DJ“ организације. Пет дана касније, 7. априла љубитељи „stand up show-а“ гледаће „Крушевац гето“.

Овај популарни двојац, који чине Никола Тришић Триша и Никола Миленковић Чами, на врло духовит и комичан начин баве се општим провинцијским друштвеним темама, како кроз песме, тако и кроз скечеве, који у последње време привлаче све већу пажњу.

Ведри, енергични, непосредни, састав који је ове године напунио 46 година постојања, „Атомско склониште” натупиће 8. априла у Хали 2.
Фото: Промо

Легендарна група у Новом Саду ће, другог дана априла, направити жестоку рокенрол журку, а Новосадска публика показати како се ужива, али и да за љубав „и даље има душу”.

Пулски Атомци су, може се рећи постали домаћи бенд јер је Нови Сад постао обавезан на њиховој концертној мапи. Као гости, на концерту ће наступити млада и већ афирмисана новосадска рок група „Рок апотека“ којој у наредном периоди излази албум првенац.

Овај концерт ће бити промоција њиховог ауторског рада.

Фото: Никола Ђаковић

Хала 2 ће такође, 9. априла на „ЕлектроПОП“ журци, бити место где ће се слушати сетови базирани на денс, синт и поп музици, који се миксују са хипхоп, р’н’б и денсхол звуцима и понеким домаћим или страним евергрином попут извођача као што су „Doja Cat“, Оливиа Родриго, „Lady Gaga“, „The Weekend“, Били Ајлиш, Дуа Липа, „Nipplepeople“, „Madonna“ и други.

Улазнице можете пронаћи на свим Гигстиx продајним местима, или онлајн путем сајта gigstix.com. Такође, све информације о концертима пронаћите путем Инстаграм налога kc_hala2.

Norveški hor “Svartlamon Hardkor” 18. marta u KC Barka

Преузмите андроид апликацију.