Почетна > Србија
Србија

АМСС: Умерен саобраћај на фреквентнијим путевима

Повољне временске прилике омогућавају несметано одвијање саобраћаја, возаче очекују суви коловози, добра видљивост и умеренији интензитет саобраћаја на нашим фреквентнијим путним правцима, извештај је Ауто-мото савеза Србије.
Фото: Танјуг/Александра Орлић

У извештају су и измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама због радова, па тако АМСС наводи да се до 1. новембра изводе радови на рехабилитацији деонице Мајданпек – Рудна глава, а да ће се у зони радова саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем возила.

До 21. августа од 8 до 15 часова изводиће се радови на деоници Сурчин – Обреновац, у смеру ка Сурчину, а током извођења радова за саобраћај је затворена зауставна трака.

Од 15. до 19. августа од 8.30 до 12 часова и од 14 до 17 часова на снази је обустава саобраћаја због радова на деоници Велика Ломница – Буци – Јастребац. У периодима од 12 до 14 и након 17 часова саобраћај ће се одвијати нормално.

Такође од 15. до 19. августа због обезбеђивања радова на изградњи моста на будућем ауто-путу Рума – Шабац биће измењен режим саобраћаја у зони петље Рума, у оба смера. Током извођења радова, за саобраћај ће бити затворене претицајне траке, док ће се саобраћај одвијати возним тракама.

Од 15. августа до 5. септембра у периоду од 7 до 17 часова, изводиће се радови на коловозу на деоници Мали Пожаревац – Младеновац, код надвожњака Селтерс.

Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и алтернативно за путничка моторна возила градским саобраћајницама.

До 31. октобра изводиће се радови на појачаном одржавању деонице Стража – Јасеново, а током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће регулисан семафорском сигнализацијом.

Задржавања на путничким терминалима наших граничних прелаза: Градина, излаз 80 минута, Прешево, улаз-излаз 60 минута, Гостун, улаз-излаз 30 минута, Јабука, улаз 30 минута, Котроман, улаз 40 минута.

Батровци, излаз 60 минута и за путничка и за теретна возила, Батровци, улаз 40 минута, Шид, излаз 90 минута.

Задржавања на теретним терминалима: Хоргош, излаз 240 минута, Келебија, излаз 60 минута, Батровци, излаз 60 минута за путничка и теретна возила, Шид, излаз 120 минута.

Banja Kanjiža obojena u belo

Преузмите андроид апликацију.