Почетна > Србија
Србија

АМСС о измени режима саобраћаја на појединим деоницама

Ауто-мото савез Србије упозорава возаче да ће радови на реконструкцији чеоне наплатне станице Стара Пазова бити продужени до 31. децембра.
саобраћаја
Фото: Pixabay/Bru-nO

Радови се изводе на делу ауто-пута Е-75 између петље Инђија и петље Стара Пазова, у зони наплатне станице Стара Пазова у смеру ка Београду, а у зони радова саобраћај се одвија према постављеној привременој саобраћајној сигнализацији.

Продужавају се до 7. новембра и радови на деоници ауто-пута Е-75 од петље Грделица до петље Предејане, код места Палојце, а у смеру Прешево – Ниш.

На том се делу пута изводе радови на изради дилатација на мостовима преко Јужне Мораве и то у возној и зауставној траци, па се саобраћај одвија само претицајном траком и то у дужини од 3 километра.

Радови на поправци два моста преко Црнајке продужавају се до краја године. Радови се изводе на деоници Милошева Кула – Заграђе, а саобраћај се због тога овија девијацијом.

До 20. новембра измењен је режим саобраћаја на деоници петља Остружница – Умка, испод Остружничког мост, а на том делу пута изводе се радови на санацији десне коловозне траке на мосту број 8 преко Саве.

Током извођења радова саобраћај ће се одвијати тако што је до 6. новембра за саобраћај затворена десна саобраћајна трака у смеру ка Остружници, од 6. до 14. новембра за саобраћај ће бити затворена лева саобраћајна трака у смеру ка Остружници и лева трака у смеру ка Београду, а од 14. до 20. новембра за саобраћај ће бити затворена десна трака у смеру ка Београду.

Према информацијама Управе граничне Полиције на путничким терминалима граничних прелаза возила не чекају.

На теретним терминалима чека се на прелазима Градина и Батровци по 60 минута приликом изласка иоз земље, док на осталим прелазима нема задржавања возила.

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva

Преузмите андроид апликацију.