Почетна > Бизнис
Бизнис

Америчко-српски стартап скупио инвестицију вредну 7,7 милиона долара

Америчко-српски стартап и подкаст платформа Sounder, обезбедио је додатних 7,7 милиона долара из серија А инвестиције, чиме су укупна средства овог стартапа достигла 11,5 милиона долара.
Фото: Unsplash/Kevin Ku

Нова рунда финансирања омогућиће даљи развој алата и још већу подршку подкаст екосистему.

Тим који стоји и Sounder-а пре свега планира да убрза развој начина на који се подкасти монетизују и откривају од стране публике.

Из тих разлога, план је да се добијена средства утроше на следећи начин:

– изградња А+ дистрибутивног тима широм света: ангажовати љубитеље подкаста широм света да помогну да се тим организује и обликује будућност звука и аудио формата, преноси портал Нетокрација.

– удвостручавање технологије ML/AI: развијати и правити Audio Intelligence алате у великом обиму како би се помогло креаторима свих величина да буду успешнији у свом занату;

– поновно креирање решења за рекламе у подкастима: изградити комплетан систем огласа који подржава издаваче и оглашиваче свих величина. Ово би требало да преобликује начин монетизације и пласирање реклама у аудио индустрији.

Фокус у наредном периоду ће бити на Audio Data Cloud-у кроз усавршавање технологија у вези са транскрипцијом, NLP и AI алатима, као и на развијању комплетног решења за монетизацију.

Šaomi počinje prodaju sajber ljubimaca

 

Преузмите андроид апликацију.