Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Раскрсница Футошког пута и Булевара Европе вечерас поново у промету (ФОТО)

Интензивним темпом и максималним ангажовањем извођача, реализују се радови на санацији приоритетних саобраћајница булеварског типа и улица у којима је коловоз у изразито лошем стању.
Фото: Град Нови Сад

Данас се изводе радови на обележавању саобраћајне сигнализације на раскрсници Футошки пут – Булевар Европе и вечерас ће раскрсница бити пуштена у саобраћај, односно биће омогућен приступ Булевару Европе у правцу насеља Детелинара.

Током сутрашњег дана обављаће се асфалтирање деонице од Булевара Слободана Јовановића до Булевара Европе.

Завршени су радови на асфалтирању коловоза у Скојевској улици у Сремској Каменици и успостављен је редован саобраћај у овој улици. У току су радови на асфалтирању Гогољеве улице у Сремској Каменици,  која ће вечерас бити пуштена у саобраћај.

У четвртак, 10. новембра, почињу радови у Гагариновој улици, који ће се изводити по етапама, како не би дошло до обуставе саобраћаја на комплетној деоници од Булевара краља Петра I до Булевара Јаше Томића.

У првој фази радова за саобраћај ће бити затворен део улице од Булевара Јаше Томића до Улице Омладинског покрета, а успостављање саобраћаја на овој деоници планирано је за петак у поподневним часовима.

Напомињемо да се, приликом израде пројекта техничког регулисања саобраћаја, нарочито водило рачуна о томе да се, у периоду извођења радова, станарима у Гагариновој улици у највећој могућој мери омогући приступ објектима и паркинзима на предметном локалитету.

Такође у четвртак, 10. новембра, почињу припремни радови на Путу др Голдмана у Сремској Каменици (од кружног тока до Улице Динка Шимуновића). Радови ће се најпре изводити од Улице Динка Шимуновића до семафора (изнад тунела) и ова деоница ће у потпуности бити затворена за саобраћај.

Подсећамо да су у току радови на изградњи саобраћајних површина са пратећом инфраструктуром у Улици Краљевића Марка, због чега је обустављен саобраћај на деоници од Булевара Јаше Томића до Улице Берислава Берића.

Услед извођења радова на изградњи брзе пруге, на снази је потпуна обустава у Партизанској улици, на деоници од Руменачке до Индустријске.

Фото: Град Нови Сад
Фото: Град Нови Сад

Završeno infrastrukturno opremanje Gradskog groblja (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.