Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ако вам мушкарац шаље ове поруке, значи да је заљубљен до ушију

Ако желите да знате да ли се свиђате мушкарцу, постоји неколико фраза које они користе када разговарају са женом коју виде као више од пријатеља. Некад мушкарци не говоре пуно, али њихове поруке показиваће управо оно што прећуткују.
Фото: Pexels/Pixabay
Ово ме подсетило на тебе

Мушкарац неће увек рећи оно што мисли јер се понекад боји бити директан како би поштедео своја осећања да не буде повређен. Рећи ће да га је нешто подсетило на вас, а то вам аутоматски може да открије да размишља о вама, само вам то говори индиректним путем.

Могу ти помоћи у томе

Мушкарци воле када жени могу да помогну. Желе да се осећају кориснима. Ако вам нуде помоћ у нечему, онда им је заиста стало до вас. Мушкарци раде ствари само за жене до којих им је заиста стало или понекад за крајњи циљ.

Изгледаш сјајно

Ако вам каже да изгледате сјајно, престаните претерано да анализирате и нагађате што он заправо мисли. Он стварно мисли да изгледате сјајно и жели да то знате.

Разговарао сам с мамом

Ако наведе име маме и каже ти што је разговарао с њом, он је или твој најбољи пријатељ или му се свиђаш. Мушкарце обично такве ствари не деле с било ким, а и ретко говоре о члановима породице. Ако је отворен за разговор о члановима породице, онда имате његово поверење.

Узнемирен сам/забринут

Ако мушкарац признаје да осећа неку емоцију која није срећна, довољно је заљубљен у вас да вам покаже рањивост коју обично не открива.

Гдје си? Шта радиш?

Поставља вам питања о томе што радите или где сте? Свиђате му се! Све док то не ради константно – не уходи вас.

Тако си секси

Ако вам то мушкарац говори, онда знајте да је то истина. Немојте одмах помишљати да је то рекао стотинама других жена пре вас.

Приметио сам да…

Ако вам каже како је приметио када нешто радите, онда морате знати да вас посматра и прати оно што имате навику да радите. Он обраћа озбиљну пажњу на то ко сте као особа.

Недостајеш ми

Недостајеш му? Мушкарци ће ретко то рећи ако им заиста не недостајете. Ако вам говори да му недостајете чак и ако сте у тој новој неизвјесној фази, сигурно сте уграли његово срце.

Бићу ту за тебе

Ако вам каже да ће бити ту за вас што год требате или да ће разговарати с вама кад год, онда он заиста жели бити део вашег живота и неће вас тако лако пустити.

Зове те именом кућног љубимца

Ако вас назове било којим другим надимком осим вашег презимена, одлучио је да вас мора учинити својим.

Nula kalorija, mnogo problema: zaslađivač eritritol opasan po zdravlje

Преузмите андроид апликацију.