Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Ако на ова питања одговорите потврдно, онда имате сјајног супруга поред себе

Прочитајте питања и кажите нам да ли ваш супруг спада у добре партнере…
Фото: Unsplash/Mari Lezhava

Да ли сте кришом гледале мужеве својих пријатељица и покушавале да упоредите свог супруга с другима? Да ли сте забринути јер осећате да вам нешто недостаје или мислите да ваш муж није тако сјајан као што мислите да јесте?

На срећу, постоји начин да процените да ли имате доброг мужа, а све што треба да урадите јесте да одговорите потврдно на следећа питања и бићете сигурни да имате сјајног супруга поред себе.

1. Не плаши се ваших емоција?

Има оних мушкараца који се повлаче из просторије када виде да жена показује своје емоције. Ако сте тужни, бесни, фрустрирани да ли он одлази да ради нешто друго у нади да ће ваша осећања проћи сама од себе?

Уколико имате поред себе мушкарца који разговара о вашим и својим осећањима, не бежи од вас када сте љути или бесни, онда знајте да поред себе имате праву особу.

2. Да ли познаје ваш језик љубави?

Има људи чији је језик љубави куповање поклона, а код некога је то физички додир. Јако је важно да ваш супруг разуме ваш језик љубави као и ви његов како бисте задовољили сопствене потребе.

3. Да ли је доследан својим напорима?

Јако је важно да ваш супруг не пада када сте ви лоше и нерасположени. Да ли можете да рачунате на супруга да ће увек одрадити ствари које су његов задатак? Ако је ваш муж доследан својим поступцима и речима, онда је он заиста сјајан муж.

4. Да ли вам даје слободу да будете своји?

Многе жене напорно раде на томе да буду неко ко њихови мужеви желе да буду. Да ли сте и ви морали да се промените током свог брака да бисте задовољили вашег мужа или вас је он храбрио да будете све што желите да будете на овом свету?

Ако вам супруг даје слободну да летите, онда је он заиста сјајан муж.

5. Да ли он зна какве поклоне волите?

Поклањање зна да буде тешко и зато је, ако ваш муж зна какве поклоне волите, заиста сјајан. Уколико поклон који сте добили од мужа не враћате у продавницу како бисте га заменили за други производ, онда он стварно зна шта волите.

Ko živi duže, žene ili muškarci? Objavljeni su neobični rezultati nove studije

Преузмите андроид апликацију.