Почетна > Србија
Србија

„Air Serbia“ бира трећу дестинацију у Америци – Ево које две су у оптицају

Проширење мреже летова компаније „Air Serbia“ означава узбудљиву фазу раста и развоја за путнике који лете из Београда и широм света. Одлука да се уврсте дестинације попут Шангаја и Гуангзхоуа у Кини показује снажну посвећеност компаније повезивању са кључним светским тржиштима.
Фото: Wikimedia Commons

Овај корак отвара нове могућности за пословна путовања, туризам и размену културе између Србије и Кине.

Исто тако, планови за додатне летове ка Северној Америци пружају путницима више опција за путовање и повезивање са дијаспором.

Лансирање рута за Чикаго и Њујорк ЈФК било је успешно и авиони на тим рутама лете пуним капацитетом, што додатно наглашава потребу за таквим летовима.

За трећу дестинацију бира се између Торонта и Мајамија. Обе дестинације су обећавајуће, свака са својим јединственим карактеристикама и привлачностима.
Фото: Wikimedia Commons/Aleem Yousaf

Компанија „Air Serbia“ такође је свесна значаја партнерстава, као што је оно са „American Airlaness“-ом у Мајамију, што додатно олакшава путовања и повезује путнике са широм мрежом летова.

Овакви кораци пружају већи избор путовања и омогућавају путницима да одаберу дестинацију која најбоље одговара њиховим потребама и интересовањима.

Осим тога, очекивање испоруке трећег Ербуса А330-200 додатно ће оснажити компанију „Air Serbia“ да оствари своје планове за ширење.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Air Serbia (@airserbia)

Летови за Кину, посебно за Тиањин, обећавају профит и доприносе расту компаније. Ово је знак посвећености компаније да пружи квалитетне услуге и повеже Србију са глобалним тржиштима.

У коначници, проширење мреже летова компаније „Air Serbia“ није само корак напред за авио-индустрију, већ и за путнике који ће имати већи избор дестинација и боље могућности за путовање.

Ово ће додатно олакшати живот свима који се ослањају на ваздушни саобраћај како би остварили своје пословне, личне и културне циљеве.

Očekuje se priprema i popravka kolovoza u sledećim ulicama

Преузмите андроид апликацију.