Почетна > Бизнис
Бизнис

АИК Банка и Наша АИК Банка под једним именом

АИК Банка саопштила је данас да је успешно спровела процес правног припајања Наше АИК Банке након девет месеци од преузимања те финансијске институције.
Фото: Танјуг/AIK BANKA

„Ово припајање допринеће формирању још јаче, веће и динамичније домаће АИК Банке, која ће својим клијентима понудити проширену пословну мрежу, унапређену палету банкарских производа, као и још квалитетније корисничко искуство“, наводи се у саопштењу.

Председница Извршног одбора АИК Банке Јелена Галић истакла је да су брзина и квалитет спровођења поменуте консолидације додатна потврда квалитета и ефикасности АИК Банке, као и посвећености свих запослених стратешком опредељењу даљег раста и развоја.

„Успешним завршетком још једне етапе нашег развоја своје пословање настављамо оснажени, са већим бројем клијената, запослених, филијала и услуга. Величина наше активе данас је скоро четири милијарде, са тржишним уделом од девет одсто. Снага и стабилност која се, између осталог, огледа и у овим подацима, омогућиће нам да постојећим и новим клијентима пружимо још квалитетније корисничко искуство, и будемо њихова банка првог избора било када и било где“, нагласила је Галићева.

Додала је да спроведена интеграција представља корак напред ка стратешком циљу АИК Банке, а то је да у периоду који долази буде једна од водећих банкарских група у региону, снажан ослонац привреди и подршка заједници, преноси се у саопштењу.

Напомиње се да све додатне информације клијенти могу пронаћи на интернет презентацији, као и свим званичним дигиталним каналима комуникације АИК Банке.

Ograničene cene brašna, šećera, jestivog ulja

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке