Почетна > Свет
Свет

Абазовићева УРА подржала Милатовића у другом изборном кругу

Главни одбор Грађанског покрета УРА Дритана Абазовића подржао је данас Јакова Милатовића, кандидата Покрета Европе сад у другом кругу председничких избора, који ће бити одржани 2. априла.
Фото: WikimeidaCommons/Dritan Abazović

Из УРА су позвали све њихове и чланове и симпатизере да у другом изборном гласају за Милатовића.

„Победа Јакова Милатовића ће означити дефинитивни крај владавине Ђукановићевог режима у Црној Гори који траје више од 30 година. Тиме ће у потпуности бити остварен један од њихових програмских циљева прокламован приликом оснивања“, наведено је у саопштењу УРА.

Поручују да стоје на располагању у логистичком и у сваком другом смислу Милатовићу и његовом штабу да би победа над Ђукановићем била што убедљивија.

„Све оно за шта смо се као партија залагали, да градимо модерно друштво, сада се у Црној Гори дешава. Фокус више није на прошлости него на прогресу и то је огромна сатисфакција. Успели смо да са партнерима потпуно покажемо бесмисленим дискурс који је протежирала ДПС и тако опстајала на власти“, навели су из УРА.

Истичу да све приче о поделима, мржњи, нетрпељивости које и даље форсирају из Ђукановићевог табора падају у воду и руше се као кула од карата.

„Време је за нову модерну Црну Гору, прву наредну чланицу Европске уније, а УРА ће на том путу наставити да даје свој допринос“, наведено је у саопштењу УРА.

Лавров: Споразум о локалној самоуправи Срба на КиМ решење и за Нагорно-Карабах

Преузмите андроид апликацију.