Почетна > Свет
Свет

Абазовић: Влада и Савет за националну безбедност о безбедности институција

Црногорски премијер у техничком мандату Дритан Абазовић најавио је данас да ће на ванредној седници Владе и седници Савета за националну безбедност бити отворено питање безбедности институција.
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Абазовић је са министром унутрашњих послова Филипом Аџићем обишао повређене у јучерашњем нападу бомбом у Основном суду у Подгорици, пренео је црногорски портал ЦДМ.

„Оно што је у овом тренутку најважније јесте да су сви пацијенти ван животне опасности. Сва је срећа у несрећи да након јучерашњег трагичног догађаја немамо више жртава”, рекао је Абазовић након посете Клиничком центру Црне Горе (КЦЦГ).

Према његовим речима, јучерашњи догађај никако не може да се стави у контекст неколико догађаја који су били раније, где је најављивано активирање експлозивних направа.

„Ово је изолован случај, радило се о човеку који је имао одређене проблеме око којих је требало да се баве све остале институције“, нагласио је он.

На састанку са директорком Клиничког центра Љиљаном Радуловић, ком су присуствовали Зоран Терзић медицински директор, Маринко Пауновић хирург и члан Одбора директора и Горан Пешић, директор Ортопедије, оцењено је да су сви пацијенти стабилног здравственог стања и ван животне опасности, саопштено је из владе.

SAD: Robert F. Kenedi mlađi razmatra da se kandiduje na predsedničkim izborima

Преузмите андроид апликацију.