Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Улицу Динка Шимуновића чека комплетна реконструкција у склопу уређења Петроварадина

У току је уређење Улице Динка Шимуновића на Мишелуку, која ће бити комплетно реконструисана уз нови асфалт, тротоаре, атмосферску канализацију и пратећи садржај.
Фото: Pixabay/suwichan

Најављени су и радови на Крајишкој улици у Петроварадину, на канализацији у Садовима, пројектовање канализације на Карагачи, као и радови на Алибеговцу, чиме ће се заокружити уређење Петроварадина.

Градоначелник Милош Вучевић рекао је и да ће Петроварадин ове нове године имати и посебну новогодишњу расвету.

Он је истакао да је свестан да, иако је уложено 80 милиона динара у путну инфраструктуру Петроварадина, то није довољено, али да за наредну годину каса града има више новца који ће бити искоришћен на прави начин.

„Овом реконструкцијом ће и Петроварадин бити заокружена целина, јер је Мишелук простор све атрактивнији и привлачнији за живот, посебно након дограђивања вртића, изградње нове спортске хале, реконструкције школе, сређивања подграђа… Ми овде не стајемо, очекује нас још реконструкција, сређивање канализације и самим тим овај део Петроварадина постаће место у којем свако жели да живи, на понос Новосађанима! Нема предаје, нема паузе, Нови Сад је сваким даном све лепши, а ми смо све задовољнији!“, написао је градоначелник Вучевић на Инстаграму уз видео.

Počinje prodaja pretplatnih parking karata za 2022. godinu

Преузмите андроид апликацију.