Почетна > Бизнис
Бизнис

Дани Италије почели у Меркатор хипермаркетима

Свечани почетак традиционалне манифестације “Недеља италијанске кухиње у свету” обележен је и у Меркатор хипермаркету у Београду у присуству Његове екселенције Карла Ло Кашиа, амбасадора Италије у Србији, директора Италијанске Трговинске Агенције Антонија Вентреске и Наташе Павловић извршне директорке пословног подручја маркетинга у компанији Меркатор-С.
Фото: PrtSc/Mercator hipermarket/YouTube

“Компанија Меркатор-С је увек окренута потребама својих потрошача. Уз свакодневни рад и понуду оријентисани смо на подршку домаћој привреди и домаћим произвођачима и добро познатим регионалним у светским брендовима које наши потрошачи воле и очекују у нашим продавницама”, рекла је Наташа Павловић из компаније Меркатор-С након чега је позвала све присутне да уживају у програму који је кроз музику, плесну тачку и дегустацију италијанске хране и вина дочарао Италију у Београду.

“Традиција и перспективе италијанске кухиње: свест и вредновање одрживости хране” је овогодишњи назив манифестације која се већ шесту годину организује са циљем промовисања италијанске кухиње и квалитетних прехрамбених производа истовремено у свим италијанским амбасадама, конзулатима, институтима за културу итд. Ове године, кроз специјалну акцију Дани Италије у Меркатор хипермаркету, дух италијанске кухиње могу осетити и купци.

“Страст за добром храном једна је од многих веза које спајају Италију и Србију, две блиске и пријатељске земље. За наше народе, заправо, храна није само добра исхрана, већ пре свега дељење, историја и култура. То је уметност која се ове године обележава од 22. до 28. новембра, и желели смо да понудимо селекцију производа из наше кулинарске традиције”, изјавио је амбасадор Италије у Србији Карло Ло Каши приликом обраћања на свечаном догађају у Меркатор хипермаркету у Београду.

Promet na grčkim aerodromima dodatno porastao

 

Преузмите андроид апликацију.