Почетна > Спорт > Кошарка
Кошарка

Јокић: Моја игра била одлична, али је одбрана кључна

Никола Јокић је после паузе од једне утакмице одиграо још једну бриљантну утакмицу у дресу Денвер Нагетса, уз нови троцифрени учинак и 22 поена. Нагетси су победили Атланту у којој игра Богдан Богдановић са 105 према 96, а Јокић је за РТС анализирао меч, прокоментарисао своји игру и дао мишљење о наредној утакмици са Портландом.
Фото: Танјуг/AP/David Zalubowski

Никола Јокић није желео да се осврће на разлоге предходно пропуштеног меча већ се посветио анализи синоћног дуела са Атлантом.

„Утакмица са Мајамијем је била, па прошла. А вечерашња утакмица је била стварно супер за нас. Имамо тај тренд да играмо добро одбрану током сезоне што је стварно супер и то ће нам много помоћи у наставку сезоне.“, рекао је Јокић.

Српски центар се осврнуо на свој допринос победи опет истичући важност тимске игре.

„Моја партија је, ето, била добра. Доста смо промашивали и индивидуално и групно, тако да морамо мало боље да шутирамо. Али ето, добро је кад победимо, кад тим игра боље. Очекује нас Портланд за пар дана. Увек су незгодни и буде велика борба. Вероватно ће бити и ова следећа.“

Како оцењујеш почетак ове сезоне и може ли се упоредити са прошлом?

„Па, не можемо да их поредимо. Играмо утакмицу по утакмицу, играмо сваку на победу. Тако да… Свако свакога може да победи, а ми покушавамо да сваког надиграмо.“, закључио је Јокић.
У следећем мечу Денверу у госте долази Портланд у ноћи између недеље и понедељка, а онда Нагетси путују у Далас где играју против екипе Маверикса у ноћи између понедељка и уторка.

Jokićev sjajan povratak na teren, nadigrao Bogdanovića

Преузмите андроид апликацију.