Почетна > Свет
Свет

Бер Грилс човек који је изазвао принца Чарлса да поједе мрава

Телевизијска публика је могла да види Бера Грилса како пије сопствени урин и гризе змију, али авантуриста је открио да је један од најупечатљивијих тренутака у његовој каријери био када је подстицао принца Џорџа да једе мраве.
Фото: WikimediaComonns/steve_w

Грилс (47) се присетио сусрета са будућим краљем након што је његова мајка Кејт Мидлтон рекла да је Џорџ „велики обожавалац“ авантуристе.

„Па, нисам баш хтео. Радили смо нешто на догађају Краљевског купа принца Вилијама. Тамо је била и краљевска породица“, почео је причу Грилс у „Good Morning Britain“.

Како каже, војвоткиња од Кембриџа га је питала да ли би пришао да поздрави принца Џорџа, јер је он „велики обожавалац“ Грилсове емисије.

Убрзо након тога Бер је почео да ћаска са Џорџом, а затим га је и изазвао.

„Баш док смо ћаскали, колона мрава је прешла преко његових ногу. Погледао ме је оним невероватним малим разрогаченим очима, а ја сам му рекао: ‘Хајде, морамо да поједемо једног!'“, испричао је Грилс.

Разумљиво, Џорџ је био изненађен Беровим предлогом, упитао је: „Стварно?“, а затим је, према Грилсовим речима, појео једног мрава.

„Била је привилегија дати будућем краљу његовог првог мрава и очи су му засијале као свакоме када се у дивљини суочи са неколико страхова и савлада их“, испричао је Грилс.

Он је описао Џорџа као „хероја“, када га је водитељка питала каквог је укуса мрав.

„Мало су кисели, али то је мравља киселина у стомаку и све је то витамин Ц, тако да је у реду“, одговорио је Бер.

Promenjena pravila za ulazak u Veliku Britaniju

 

Преузмите андроид апликацију.