Početna > Biznis
Biznis

Investitori iz UAE zainteresovani za ulaganje u banje Srbije

Privrednici iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji već ulažu u srpsku privredu žele da prošire investicije u Srbiji, a posebno su zainteresovani za banjski i zdravstveni turizam, izjavio je predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

“Posebno sam ponosan što je više od 150 privrednika iz 77 kompanija iz Srbije doputovalo u Dubai i, u okviru treće tematske nedelje posvećene urbanom, ruralnom razvoju, imaće veliki broj sastanaka sa poslovnim partnerima. Nadam se da će se za sedam do 10 dana, vratiti sa dobrim ugovorima”, dodao je Čadež uoči Investicione konferencije koja se održava na Paviljonu Srbije u okviru Svetske izložbe “Ekspo 2020 Dubai”.

Kako je navedeno u saopštenju Privredne komore Srbije, veliki broj kompanija i potencijalnih investitora prisustvao je investicionoj konferenciji na kojoj su prezentovani aspekti i prilike za ulaganja u izgradnju komercijalnih “real estate” projekata, industrijskih i ritejl parkova u Srbiji.

U Dubaiju u okviru Svetske izložbe trenutno boravi najbrojnija delegacija privrednika Srbije, 158 predstavnika 77 firmi iz sektora građevine i pratećih industrija koji će do 5. novembra potencijalnim investitorima i partnerima predstaviti potencijal srpskog neimarstva i pratećih delatnosti.

Abu Dabi dozvolio nemuslimanima da sklapaju brakove

 

Preuzmite androidaplikaciju.