Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Од сутра привременa измена трасе у Индустријској зони Север

Од сутра траса линије 15 и линија које обављају поласке до Индустријске зоне Север (24, 32, 42 и 55)  биће  привремено измењена због најављене санације коловоза у Приморској улици.
Фото: Градске инфо
Линија 15

Аутобуси на линији 15, која је већ у измењеном режиму због радова на надвожњаку у Кисачкој улици, док трају радови у Приморској улици саобраћаће Булеваром ослобођења до Железничке станице, скретати лево на Булевар Јаше Томића, затим десно у Руменачку улицу и Руменачким путем до кружног тока на Булевару Европе којим ће продужавати након првог излаза (десно), док ће се на другом кружном току искључити за Приморску улицу и даље настављати редовном трасом ка „Неопланти“. У супротном смеру линија 15 саобраћаће истом, измењеном трасом.

Линија 24

На поласцима који иду до Индустријске зоне Север аутобуси ће саобраћати Партизанском улицом до „Меркура“, затим ће скретати десно у Руменачку улицу и Руменачким путем до кружног тока на Булевару Европе којим ће продужавати након првог излаза (десно), док ће се на другом кружном току искључивати за Приморску улицу и даље настављати редовном трасом ка „Неопланти“. У супротном смеру линија 24 саобраћаће истом, измењеном трасом.

Линија 32

На поласцима који иду до Индустријске зоне Север аутобуси ће саобраћати Партизанском улицом до „Меркура“, затим ће скретати десно у Руменачку улицу и Руменачким путем настављати до кружног тока на Булевару Европе којим ће продужавати након првог излаза (десно), док ће се на другом кружном току искључивати за Приморску улицу и даље настављати редовном трасом ка „Неопланти“. У супротном смеру линија 32 саобраћаће истом, измењеном трасом.

Линија 42

На поласцима који иду до Индустријске зоне Север аутобуси ће саобраћати Руменачким путем до кружног тока на Булевару Европе којим ће продужавати након трећег излаза (за ауто-пут), док ће се на другом кружном току искључивати за Приморску улицу и даље настављати редовном трасом ка „Неопланти“. У супротном смеру линија 42 саобраћаће истом, измењеном трасом.

Линија  55

На поласцима који иду до Индустријске зоне Север аутобуси ће саобраћати Улицом Корнелија Станковића до „Меркура“, скретаће лево у Руменачку улицу и Руменачким путем до кружног тока на Булевару Европе којим ће продужавати након првог излаза (десно), док ће се на другом кружном току искључивати за Приморску улицу и даље настављати редовном трасом ка „Неопланти“. У супротном смеру линија 55 саобраћаће истом, измењеном трасом.

На измењеним деловима траса наведених линија током трајања радова користиће се привремена стајалишта која су постављена у близини раскрснице Приморске улице и петље Булевара Европе.

Bez vode Bulevar patrijarha Pavla i deo Futoga

 

Преузмите андроид апликацију.