Приликом наше претходне посете Магацину, имали смо прилику да пробамо освежавајући коктел Basil Smash, чија је припрема заиста практична.
Овог пута на ред је дошао чувени коктел на бази рума – Mai Tai. Измислио га је Трејдер Вик 1944. године за своје пријатеље са Тахитија који су долазили у његов коктел бар у Калифорнији.
Његова припрема није много компликована. Први корак је хлађење чаше, како би се коктел што више охладио али не и разблажио.
Након тога додају се две врсте рума (светли и тамни), сируп, ликер, мало цеђеног лимуна и природни сок од ананаса. Потом се коктел сједињује методом шејка и за крај следи украшавање коктела.
Ресторан Магацин је за веома кратко време постао синоним одличног провода у дневној и ноћној варијанти. Он је отворен 2019. године када је са задовољством уврстио у своју богату понуду и овај тражени коктел.
Преузмите андроид апликацију.