Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

На Салашу 137 одржан 6. Фестивал војвођанских фестивала „Рогаљ“

Данас је на Салашу 137, на Ченеју организован 6. Фестивал војвођанских фестивала под називом „Рогаљ“, на којем је било присутно 30 организатора различитих манифестација у Војводини. Поред ових војвођанских фестивала био је присутан и један гостујући, а то је туристичка организација „Крупањ“.
Фото: Градске инфо

Одржано је и 17. такмичење „Bean Festivala“, популарно названог „Пасуљијада“, током којег се чак 30 екипа борило за прву награду – шпорет смедеревац.

Фото: Градске инфо

Такође, у оквиру фестивала представљена је и салашарска пијаца, која је била продајно изложбеног карактера, a на којој су посетиоци могли да виде, али и да купе аутентичне војвођанске производе.

Фото: Градске инфо

Осим тога сви заинтересовани могли су и сами да се опробају у изради одређених производа, као што је печење ракије, печење паприке, израда лангоша или израда кобасица.

Фото: Градске инфо

Манифестација је окупила велики број заинтересованих, било да су дошли да активно учествују у неком од програма, било да су дошли само да уживају у аутентичном војвођанском амбијенту и да се добро забаве.

Фото: Градске инфо

Присутне је забављао бенд „Апсолутно романтично“, а многи су се придружили у песми и плесу.

Фото: Градске инфо

Прочитајте и погледајте још вести о актуелним дешавањима у Граду Новом Саду.

 

Преузмите андроид апликацију.