Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Син Боре Новаковића демолирао просторије СНС

Просторије Српске напредне странке на Булевару ослобођења јуче су брутално демолиране од стране сина Боре Новаковића.
Фото: PrtSc/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Како сазнајемо, Никола Новаковић (1998.) је у алкохолисаном стању разбио стакло на три излога и двоје врата страначких просторија.

‘’Кампања мржње којом се последњих месеци буквално „пујда“ јавност и вребају појединци да крену у обрачун каменицама, палицама и песницама, оставила је ноћас трагове крви на разбијеним просторијама Српске напредне странке. Апелујем на грађане да се уздрже од сваког вида насиља.’’, изјавио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Новаковић је због свог вандалског понашања, угрожавања безбедности грађана, промовисања мржње и нетрпељивости приведен, и у том моменту му је у крви утврђено 1.82 промила алкохола.

Градоначелник Милош Вучевић честитао је припадницима ПУ Нови Сад на брзој и ефикасној акцији, али је истакао да је забринут чињеницом да тужилаштво и даље није дало налог да се узму ДНК трагови са места извршења кривичног дела.

За више актуелних вести из Новог Сада кликните овде.

“ Нажалост, потврђује се оно на шта смо упозоравали – да ће нам улице прелити мржња и позиви на насиље и најстрашнија кривична дела, све што промовишу Ђилас, Јеремић, Видојковић и њима сличне перјанице политике фашизма.“, подвукао је Вучевић.

 

Преузмите андроид апликацију.