Почетна > Живот и стил
Живот и стил

Kоји је облик главице купуса најбољи за припрему сарме

Ако сами припремате сарму, сигурно се питате који је облик главице купуса најбољи за припрему сарме.
Фото: Pixabay/ Engin_Akyurt

Зима, а посебно празнична сезона, идеална је за сарму.

Али која главица купуса је најбоља за сарму?

Искусни продавци на пијаци одговорили су на ово питање: „Раван, са танким листовима.“

Зашто раван облик и танки листови?

Овакав облик главице купуса олакшава умотавање фила у листове. Обратите пажњу и на величину – превелике обично нису прикладне, јер заузимају превише простора.

Неки вешти кувари зато пре припреме сарме пресеку листове великих главица на пола.

Нису добродошле ни премале главице купуса, јер у њих треба још да умотате надев.

Najjednostavniji i najbrži način da omekšate puter

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке