Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Петак је дан за пијацу, музику и позориште (петак, 25. октобар)

Данас је последњи дан акције „Прегледана – преживела“, па вас подсећамо да искористите прилику за бесплатан мамографски преглед на Тргу слободе. Прегледи ће се обављати од 9 до 15 часова, а циљ акције је да се подигне свест о важности редовних прегледа.
Фото: Градске инфо

Музеј Војводине данас слави 177 година постојања, а тим поводом организује изложбу под називом „Небо и земља – Српска Војводина у срцу и души“. Изложба ће бити отворена у 13 часова, а посетиоци ће имати прилику да виде културно благо Војводине у новом светлу.

За љубитеље органске хране, Удружење Органски Сад Нови Сад организује данашњу пијацу на паркингу Универеxпорта на Футошком путу 93ц. Пијаца ће бити отворена од 16 до 20 часова, а посетиоци ће моћи да купе свежу, органску храну и производе.

Поводом обележавања 50 година постојања, Новосадско позориште ће одржати промоцију две монографије које прате историјат позоришта, једна на српском, а друга на мађарском језику. Догађај ће се одржати у великом фоајеу позоришта у 18 часова.

Љубитељи позоришта не би требало да пропусте представу „Магбет“ која се одржава у Српском народном позоришту у 19 часова и 30 минута. Представа, инспирисана чувеним Шекспировим трагедијама, одвешће вас на путовање кроз дубоке психолошке слојеве људске природе.

А у оквиру Номус фестивала, у Синагоги вечерас у 20 часова, концерт ће одржати Хор Радио-телевизије Србије.

Novosadska cvetna pijaca i ovog petka i subote na platou ispred Spens-a

Преузмите андроид апликацију.

Ознаке