Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Најважнија дешавања за среду 23. октобар (ВИДЕО)

У данашњој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас очекују. За среду 23. октобар, издвојили смо:

ДАН ОСЛОБОЂЕЊА НОВОГ САДА

Данас прослављамо Дан ослобођења Новог Сада у Другом светском рату. У знак сећања на 1944. годину, када су борци Новосадског партизанског одреда ослободили Нови Сад, а из њега се повукле последње фашистичке окупационе трупе.

БЕСПЛАТНИ МАМОГРАФСКИ ПРЕГЛЕДИ НА ТРГУ

На Тргу слободе и данас можете обавити бесплатан мамографски преглед у склопу акције ”Прегледана – преживела”. Преглед је намењен женама преко 40 година које нису урадиле мамографију више од годину дана.

”МА НЕ ШЕТАЈ СЕ ТАКО ГОЛА” У НОВОСАДСКОМ ПОЗОРИШТУ

„Ма, не шетај се тако гола“ је ретко играна комедија Жоржа Фејдоа која говори о лицу и наличју морала, у иновативној режији Милоша Лолића. Ову представу можете погледати вечерас у Новосадском позоришту од 19 часова.

”КО ЈЕ УБИО ЏЕНИС ЏОПЛИН” У СНП-У

Данас нам је тешко да замислимо време у којем је женама било забрањено да носе панталоне или у којем је било недопустиво да се баве рокенролом, али Џенис Џоплин је одрастала управо у једном таквом времену. Уколико вам је ова тема занимљива уживаћете у представи ”Ко је убио Џенис Џоплин” која се игра вечерас у Српском народном позоришту од 19 часова и 30 минута.

“BALANESKU & LAJKO FELIX”

У склопу Номус фестивала, вечерас у 20 часова, у Синагоги, можете присуствовати наступу Квартета Баланеску и Лајко Феликса.

”НЕ МО‘Ш ПОБЕЋИ ОД НЕДЕЉЕ” У СНП-У

У Српском народном позоришту можете погледати представу под називом ”Не мо’ш побећи од недеље”. У питању је комедија о љубави, заједничком животу и свим оним проблемима које искрсну у везама и браковима.

”АВАНТУРЕ КАПЕТАНА ЏОН ПИПЛФОКСА” У ПОЗОРИШТУ МЛАДИХ

У 19 часова у Позоришту младих можете погледати дечију представу ”Авантуре капетана Џон Пиплфокса”. У питању је мјузикл за децу који ће вас увући у дечији свет и учинити да се присетите најважнијих ствари које одрасли јурећи кроз живот често заборављају.

БИОСКОП

У биоскопима можете погледати завршни део Веном трилогије под назиовм ”Веном 3: Последњи плес”. Један од најкомплекснијих Марвелових ликова прогоњен је од стране оба света и биће присиљен да донесе одлуку која ће све променити.

ВРЕМЕ

У Новом Саду нас данас очекује мало и умерено облачно време са максималном температуром од 20 степени у најтоплијем делу дана, док ће се у најхладнијем делу дана температура спустити до 5 степени.

Сутра Вам најновије информације из Новог Сада доноси колега Милан. Останите уз Дневне инфо и увек будите информисани о актуелним дешавањима у граду.

Dnevne info: Najvažnija dešavanja za utorak 22. oktobar (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.