Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Поправљен коловоз у Ораховој, Ружином гају и на путу за Планту, у Руменачкој поправљена пешачка стаза.

ЈКП „Пут“ наставља са уређењем улица. Коловоз је поправљен у Ораховој и улици Ружин гај у Петроварадину и на путу за Планту у Футогу.
Фото: ЈКП Пут

У улицама Драге Спасић и Вељка Петровића у Новом Саду уређене су саобраћајне површине, док су у Коледарској и Додолској у Ветернику поред саобраћајних површина уређене и банкине. У улици Сељачких буна поправљене су раскопане саобраћајне површине. У Руменачкој улици уређује се пешачка стаза, а у улицама Савке Суботић и Владике Максима у Ветернику изводе се припремни радови за поправку коловоза.

Асфалтира се улица Доње провалије у Боцкама. Завршено је асфалтирање улице Лепе Кате, а настављени су припремни радови за асфалтирање улице Ружиног венца. У Лединцима се уређују банкине у улици Липарије након изведених радова на поправци коловоза.

У улицама Професора Грчића и Приморској обележена су и офарбана аутобуска стајалишта, док су на раскрсницама Кисачке и Берислава Берића, Савске и Сентандрејског пута, Париске комуне и Булевара краља Петра Првог, Булевара Јована Дучића и Булевара кнеза Милоша, Булевара краља Петра Првог и Паје Марковића, као и у улицама Боре Продановића и Ћирпановој изведени радови на одржавању саобраћајне сигнализације.

Paragovo i Popovica bez vode u sredu

Преузмите андроид апликацију.