Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Привремена забрана одвијања саобраћаја у Темеринској улици

Одређује се привремена забрана одвијања саобраћаја у Улици Темеринска, од Кисачке улице до Алмашке улице у Новом Саду због снимања филма поводом ослобођења Новог Сада у Другом светском рату. Одвијање саобраћаја регулисаће Саобраћајна полиција. Измена режима саобраћаја важи у периоду од 18. октобра 2024. године од 22.00 часа до 19. октобра 2024. године до 2.00 часа.
Фото: Градске инфо

Јавно градско саобраћајно предузеће „Нови Сад“ овим поводом привремено ће изместити трасе аутобуских линија и то:

ЛИНИЈA БРОЈ 5

Смер са Темеринског пута: Од раскрснице Улица Темеринске и Партизанске аутобуси саобраћају десно у Партизанску улицу, лево у Кисачку улицу, десно у Улицу Јована Суботића и даље настављају редовном трасом кретања.

Смер са Авијатичарског насеља: Од раскрснице Улица Јована Суботића и Кисачке аутобуси саобраћају лево у Кисачку улицу, десно у Партизанску улицу, лево у Темеринску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.

ЛИНИЈЕ БРОЈ 21, 22, 23, 24 и 30

Смер са Железничке станице: Од раскрснице Булевара Јаше Томића и Кисачке улице аутобуси саобраћају лево у Кисачку улицу, десно у Партизанску улицу до раскрснице са Темеринском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.

Смер из места: Од раскрснице Улица Партизанске и Темеринске аутобуси саобраћају Партизанском улицом, лево у Кисачку улицу, десно на Булевар Јаше Томића до Железничке станице.

Градоначелник обишао слободну царинску зону у Кини, драгоцена искуства за Нови Сад

Преузмите андроид апликацију.