Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

„Неукротиви робот“ доноси робот радионицу и поклоне за све малишане у Арени

Епска анимирана авантура која прати путовање робота Роза стиже на Породични дан у биоскоп Арену Cineplex који је заказан за недељу, 20. октобар од 12 до 17 часова. Најмлађе посетиоце који буду уживали у филму „Неукротиви робот“ очекује робот радионица у холу биоскопа и сјајни поклони.
Фото: Промо

Дечији иновациони центар приредиће робот радионицу од 12:30 до 14 часова у холу биоскопа у оквиру које ће малишани имати прилику да се упознају са различитим роботима, програмирају и добију на поклон бесплатне радионице склапања робота. Свако дете ће добити на поклон ваучер са попустом за Escape room Little Blooom, као и дечије magazine Мали Невен и Невен.

Ова епска авантура прати путовање робота РОЗУМ 7134, скраћено Роз, који је доживео бродолом и који се нашао на ненасељеном острву. Како би научио да се прилагоди суровом окружењу, он постепено гради однос са животињама које тамо живе и тако постаје родитељ малом гусчету. Овај филм је моћна прича о pronалаženju sebe, узбудљиво испитивање везе између природе и технологије, као и дирљиво истраживање значења бити жив и повезан са живим светом.

Неукротиви робот Питера Брауна је роман са илустрацијама, први пут објављен 2016. године који је постао феномен и који је проглашен бестселером број 1 на листи Њујорк тајмса. Након тога, књига је инспирисала стварање трилогије, а Браунов рад на серијалу Неукротиви робот донео му је бројне престижне награде.

“Čarde i bande” od 18. do 20. oktobra u Novom Sadu, na Sunčanom keju

Преузмите андроид апликацију.