Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за четвртак 17. октобар (ВИДЕО)

У данашњој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас очекују. За четвртак 17. октобар, издвојили смо:

БАЛКАНСКА ЛЕПОТИЦА

Овог четвртка можете погледати представу „Балканска лепотица“ у Српском народном позоришту  у 19 часова и 30 минута. Ова представа у сарадњи писца Ласла Вегела и редитеља Андраша Урбана говори о нашем граду, просторима, животима, и нама самима. Улазнице можете купити на билетарници по цени од 1.200 динара.

ПИНОКИО

На радост најмлађе публике, Позориште младих вечерас у 18 часова поново изводи представу „Пинокио“. Оно што је важно нагласити је да се представа препоручује деци старијој од 6 година, а улазнице коштају 500 динара.

МУЗЕЈ САВРЕМЕНЕ УМЕТНОСТИ ВОЈВОДИНЕ

Вечерас у 18 часова, у Музеју савремене уметности Војводине биће одржано кустоско вођење кроз изложбу „Слике/Неслике – Из будућности“ уметника Драгомира Угрена. Изложба ће бити отворена до 20. октобра.

ПЛАНЕТА 7693

Филм који је отворио овогодишњи дечији фестивал „Kids Fest“ – Планета 7693 поново се приказује у КЦ „Младост“. Ову дирљиву и поучну причу о дечаку Луки можете погледати вечерас у 18 часова по цени од 300 динара.

САЛОН У РАДНИЧКОЈ

Сваки четвртак у 21 час, Салон у Радничкој 27 приказује бесплатни филм. Филм је може се рећи интересантног концепта, чине га 6 занимљивих прича из различитих углова људи који живе у Перуу за време деведесетих.

 ДРУШТВО „ВРЕЛО“

Друштво за здраву исхрану и заштиту животне средине „Врело“, организује трибину вечерас у 19 часова. Трибина ће се одржати у сали зграде „Железнице Србије“ на адреси Васе Стајића 2. Улаз је слободан.

ВРЕМЕ

Време овог четвртка променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Јутро почињемо са минималних 5 степени док ће у току дана жива у термометру показивати  максималних 18 степени целзијуса.

ОДЈАВА

То би било све за данас. Пратите нас и сутра од десет часова. Останите уз Градске инфо и пријатан дан.

Dnevne info: Najvažnija dešavanja za sredu 16. oktobar (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.