Почетна > Србија
Србија

Кикинда: Измена режима саобраћаја због бициклистичке Трке кроз Србију

На подручју града Кикинде и Руског Села, данас од 13 до 16 часова, очекује се пролазак учесника 63. међународне бициклистичке Трке кроз Србију, спортског догађаја који организује Бициклистички савез Србије.
Фото: Покрајинска влада

Бициклистичка трка биће одржана на путним правцима Ново Милошево – Кикинда – Руско Село – Нова Црња. Тим поводом, из Полицијске управе у Кикинди, издато је саопштење за јавност које се односи на измене у режиму саобраћаја на појединим деоницама, односно на привремену забрану саобраћаја дуж тих деоница.

Кроз Кикинду, трка ће се одвијати у улицама Београдски пут, Иђошки друм, Краљевића Марка, Дистричка, Николе Тесле, Ослобођења, Стевана Сремца, Мали бедем, пут за Руско Село.

У Руском Селу трка ће се одвијати у улицама Братства и јединства и Младена Стојановића, а потом се наставити путем за Нову Црњу.

Свим грађанима који живе у улицама којима ће пролазити бициклисти упућена је молба да благовремено препаркирају своја возила на места са којих ће несметано моћи да се укључе у саобраћај.

На свим кључним саобраћајницима на траси трке биће постављена привремена саобраћајна сигнализација, а биће присутни и припадници полиције који ће упозоравати учеснике у саобраћају о привременој забрани саобраћаја.

Vučević: Novi aranžman sa MMF-om bio bi još jedna garancija za investitore

 

Преузмите андроид апликацију.