Кувари су поделили технику рендања рибежа, што је многе изненадило јер су признали да никада раније нису користили фину страну рибежа.
Откриће гурмана о четвртој страни рибежа, оне са најмањим рупама, могло би да промени начин на који користите ренде.
„Све што је ово икада урадио је повредило моју руку, али буквално никада нисам користио рибеж са малим рупицама. Углавном само користим другу страну да нарибам сир“, написао је један корисник друштвених мрежа.
И други су такође коментарисали да не користе ту малу страну рибежа.
Ипак, у помоћ су прискочили искусни кувари са одличним саветима за шта да користите ову страну.
Пармезан и корицу лимуна/наранџе/лимете најбоље је нарендати на те две стране.
„Нарежите тврди сир или бели лук, мушкатни орашчић, можда ђумбир да направите пасту“, додао је други кувар.
„Мање рупе за сецкање су дизајниране за фино рендање сира, чоколаде, поврћа и још много тога“, каже кувар.
Преузмите андроид апликацију.