Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Дневне инфо: Најважнија дешавања за среду, 9. октобар (ВИДЕО)

У нашој емисији ”Дневне инфо” можете се информисати о најважнијим дешавањима у Новом Саду која нас данас очекују. За петак, 9. октобар и предстојећи викенд, за вас смо издвојили:

ПРЕГЛЕД ДОЈКИ

Асоцијација за унапређење здравља, уз подршку Управе за здравство Града Новог Сада, реализује пројекат “Буди храбра” са циљем пружања бесплатних УВ прегледа дојки за жене узраста од 25 до 45 година. Прегледи ће се одржавати до 11. октобра, испред ТЦ Променада сваког дана од 13 до 19 часова. СНП

Испратите балетску представу „Успавана лепотица“, вечерас у 19 часова. Балет је у три чина с прологом и траје два сата и четрдесет минута, са две паузе. Улазнице се крећу од 600 до 1000 динара.

ПОЗОРИШТЕ МЛАДИХ

Уколико сте љубитељ вечите теме игре завођења онда ће вас прича о неодољивој крчмарици, потпуно одушевити. Представa се одржава у Позоришту младих у 19 часова и 30 минута. Главне улоге тумаче, Катарина Жутић и Андрија Милошевић.

ТРИБИНА

Не пропустите важну историјску дискусију под називом „Отпор и колаборација на српском простору током Другог светског рата“ у среду, с почетком у 19 часова, на адреси Николе Пашића 24 у хотелу „Велики“.

АМЕРИЧКИ КУТАК

Амерички кутак Нови Сад у октобру ове године обележава 20 година од оснивања. Тим поводом, почиње нови циклус конверзацијског клуба које ће водити Ана у 18 часова и 30 минута.

STAND UP SHOW

Не пропустите вече са Александром Перишићем у Герили, вечерас у 20 часова и 30 минута. Како се најављује, током наступа, можете оечекивати пуно приче у шаљивом тону, са певањем и играњем у хаха-молу.

ВРЕМЕ

Време ове среде умерено облачно уз могућу кишу. Очекујте умерено хладно пре подне са минималном температуром до 15 степени, док ће у току дана, максимална дневна температура достићи 25 степени целзијуса.

Толико за данас. Пратите нас и сутра у добро познатом термину од 10 часова. Останите уз Градске инфо и пријатан дан!

Dnevna doza politike: Sukob na Bliskom istoku – Da li nam preti kolaps na energetskom tržištu?

Преузмите андроид апликацију.