Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Уторак вече ма шта ми рече! (уторак, 8. октобар)

У Новом Саду освануо је уторак, и како најављују метеоролози биће веома ведар. Највиша дневна температура ће достићи 20 степени, а најнижа јутарња биће 10 степени.
Фото: PrtSc/ТОНС

Eво шта нас очекује овог уторка у Новом Саду:

Мултимедијални перформанс “BORDERS / ГРАНИЦЕ” са почетком у 20 часова у Еђшег – културна станица.
Фото: Facebook.com/Edjsegkulturnastanica

Пројекат “BORDERS / ГРАНИЦЕ” представља мултимедијални перформас коауторског тима: Олге Узикаеве, Александра Лазара, Милоша Димитријевића и Игора Штаглинцког.

Овај перформанс, кроз интерактивни спој плеса, видеа и звука, вас позива да испитате различите аспекте граница које обликују наш свет (физичке, менталне, емотивне, друштвене…).

Пројекат је реализован у оквиру Калеидоскоп културе и део је пројекта Нови Сад 2022 и Мрежа културних станица.

„Стручњак“ је четврти стенд ап шоу Срђана Олмана, који на саркастичан начин говори о разним историјским промашајима, разликама у менталитету и нестручности великог броја људи, који се налазе на битним позицијама.
Фото: new.gigstix.com

Када је реч стручњак постала увреда и зашто више подлежемо сујеверју, него стручности и образовању, само су неке од тема о којима Олман говори. Не пропустите ново новосадско извођење ове сјајне Срђанове комедије!

Карте за Срђанов наступ можете купити нас свим продајним местим „Gigstix-a“ као и онлајн.

У Српском народном позоришту можете погледати представу „Осамнаест мачака и лимар Херман Брум“ од 21:00 час.
Фото: Градске инфо

У Студију „Трећи рог“ Александар Бањац, са почетком у 19:30 часова биће одржана премијера прве епизоде представе „УТОРАК 19:30“ .

Студио „Трећи рог“ Александар Бањац, где ће се одиграти представа, налази се на адреси Димитрија Туцовића 3, Нови Сад, у оквиру стадиона.

Представа „Уторак 19:30“ је реализована у сарадњи Савеза драмских уметника Војводине и удружења „АртФракција“, а уз помоћ Градске управе за културу Нови Сад.

Глуме: Јелена Ђулвезан Милковић и Александар Милковић.

Уживајте!

Rok spektakl grupe Kerber, 7. decembra u Hali 2 Novosadskog sajma!

Преузмите андроид апликацију.