Почетна > Нови Сад

Актуелно Нови Сад

Сајам за пензионере отвара врата за најстарије суграђане на Новосадском сајму наредног викенда! Очекују вас бесплатни превентивни прегледи као и прегршт забавног садржаја

Сајам за пензионере под слоганом ,,За безбрижну старост” јубиларни, десети пут, одржаће се следећег викенда, 12. и 13. октобра на Новосадском сајму од 10 до 18 часова.
Фото: промо

-Циљ манифестације је да пензионери квалитетно проведу слободно време, да се забаве и друже, учествују у разним радионицама, концертима, наградним играма, као и да на једном месту виде и пробају производе и услуге намењене искључиво њима. Све то моћи ће да ураде потпуно бесплатно – истакли су за наш портал из организације.

Најстарији Новосађани, баке и деке, али и сви други посетиоци моћи ће да уживају у најразличитијим програмима. На штандовима излагача, осим бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа намењених старијим лицима, биће организоване и активности из области социјалне заштите, помоћи и неге у кући, здравља, едукације, волонтирања, здраве исхране, спорта, рекреације и хобија, стваралаштва, путовања, осигурања и безбедности, финансија, као и правне заштите.

Нови Сад ће бити место на којем ће се представити фирме, град домаћин бројним удружењима и институцијима које у понуди имају услуге и производе за најстарије суграђане.

Генерални спонзор манифестације је Банка поштанска штедионица, а манифестацију је подржало Дунав осигурање. Партнери су Удружење пензионера града Новог Сада као и Дом Здравља Нови Сад.

Projekat “Oktobar zdravlja-dan po dan do zdrave ishrane” u Domu zdravlja Novi Sad

Преузмите андроид апликацију.